Uspešno završen NIŠOPEN 2023

Uspešno završen poslednji ovogodišnji niški, srpski i internacionalni Go turnir NIŠOPEN2023! Turnir je odrzan u Centru za stručno usavršavanje.
Na turniru je učestvovalo 28 igrača. 
Hvala gostima na učešću:
Kurt Paar iz Austrije, Hemant Garg iz Indije, Pavel Pristupa i Nikolaj Nikolić iz Rusije, Marc de Fontnouvelle iz Bostona iz SAD-a.
Hvala Bridž klubu "Srce" što je omogućio da NIŠOPEN2023 bude deo II Memorijala posvećenog najboljem srpskom igraču Goa, Mijodragu Stankoviću Keksu!

Lepo je bilo poslednjeg vikenda na turniru NIŠOPEN2023 i II Keksovom Memorijalu u saradnji sa Go klubom "Srce" iz Niša! Imali smo goste iz Austrije, SAD-a, Indije i Rusije. Takmičenje je bilo uzbudljivo na svim nivoima. Prvi je po očekivanju Nikolaj Nikolić iz Moskve, drugi je Vuk Dušanić koji je na treće mesto potisnuo Pavla Pristupu iz Tomska (Rusija). Bilo je dosta mladih igrača i povratnika na takmičenju. Stari igrači se nisu lako predavali mladjima!!!
Subota veče po tradiciji bila je obeležena lepim koktel druženjem i muzičkim programom. 
Go turnir je bio oranizovan u subotu 23.12. sa zavrsetkom u nedelju u 15h. Podela nagrada i zatvaranje Memorijala je bila 24.12. u 15,30h.

Vidimo se sledeće godine!