ProGo kup 2024: Drugi o nama

Pro Go klub se zahvaljuje svima koji su učestvovali na turniru i dobrom druženju. Dobili smo veoma pozitivnu povratnu informaciju! O nama su pisali na vestima Centra za Stručno Usavršavanje. Njihovu vest mozete pogledati na njihovom sajtu:

https://www.rcnis.edu.rs

Takodje jedan od najbitnijih komentara koje smo dobili jeste od strane jedne mame, Tine Skočić, koja je došla iz Hrvatske u naš lepi mali grad Niš sa svojim sinom Oliverom. Oliver ima 11 godina i trenutno ima rank 1. kyua. Oliver je osvojio treće mesto na turniru ProGo kupa 2024.

Evo šta je Tina imala da kaže u vezi nas i naše organizacije:

Dragi Željko,

​Hvala puno na svemu, stvarno ste drugačiji od drugih i izuzetno nam je drago što smo bili. Jako smo se lijepo proveli i oduševili organizacijom i Nišom. Zahvaljujući prvenstveno Vama i gosp. Todorović, Vašoj silnoj pozitivnoj energiji i pristupačnosti. Nemamo niti najmanje zamjerke te će i Oliveru i meni ostati u najboljem sjećanju, a nadam se da ćemo to i ponoviti. I sljedeći put kad bude trebalo birati izmedju Strasbourga i Niša, izabrat ćemo Niš.

Go turniri su za nas inače prilično suhoparni susreti, gdje je sve više robota, a sve manje ljudi, a Vi pokazujete da turnir može biti i lijepo druženje, s pjesmom i veseljem i beskrajnim gostoprimstvom. Sretan je go svijet što Vas ima, hvala što postojite.

Srdačan pozdrav Vama i Biljani, izuzetno mi je bio ugodan razgovor s njom!

Do, nadamo se, skorog vidjenja, ostajte dobro.

Tina i Oliver

Start writing here...